DİYARBAKIR / SİLVAN - Beypınar İmam Hatip Ortaokulu

May

SINAV KAYGISI, MOTİVASYON VERİMLİ DERS ÇALIŞMA KONUSUNDA REHBER ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN ÇALIŞMALAR TÜM HIZI İLE DEVAM ETMEKTEDİR.

May

LGS SINAVINA HAZIRLIK KAPSAMINDA ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZI İLE DEVAM ETMEKTEDİR.

OKULUMUZDA KOÇLUK SİSTEMİ AKTİF OLARAK DEVAM ETMEKTEDİR

OKULUMUZDA KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI

Kas

KTS Kapsamında 8. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Seviye Tespit Sınavı Uygulandı

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik, 30 Kasım 2021 tarihinde öğrencilerimizin akademik seviyesini ölçmek amacıyla deneme sınavını gerçekleştirdik. Sınavda görevli Arapça Öğretmenimiz Ülkü ERDOĞAN, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ömer Dursun ve idarecilerimizin emeğine sağlık dileklerimiz iletiyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuzda KTS Kapsamında ''Okul idaresi tarafından öğrenci faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve sürekliliğin sağlanabilmesi için yapılan her türlü sosyal etkinlik değerlendirmeye alınarak görünür hale getirilir.'' Çalışması Sergilenmeye Devam Ediliyor.

Okulumuz İmam Hatip Ortaokulu'na dönüşüm tarihi olan 2017 yılından beri KTS kapsamında veya bu kapsamda olmayan tüm sosyal, akademik, spor ve  fiziksel iyileştirme çalışmalarımızı WEB sayfalarımızda, koridorumuzdaki LCD TV de, sosyal ağ hesaplarımızda, panolarımızda ve veli whatsaap gruplarımızda paylaşmaya devam ediyoruz.

Ekm

Okulumuzun dış ve iç cephesinin güncel hallerini gösteren fotoğraflar paylaşıyoruz.

Ekm

Okulumuzun iç ve dış yapısını gösteren videomuz yayında. Video oynatırken herhangi bir problem yaşamanız durumunda sağ üst köşeden yeni pencerede aç diyerek kaynağa ulaşıp kaynaktan videoyu izleyebilirsiniz.

Ekm

Okulumuz hakkında hazırladığımız afişimiz sizlerle.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerine, Psikolojik Danışma ve Rehber öğretmenimiz Ali Seyyid GÖK tarafından hazırlamış olduğu öğrencilere yönelik "Bireyi Tanıma Teknikleri" sunumu yapıldı. Böylece sınıf rehber öğretmenlerimizin kendi sınıfındaki öğrencilere yönelik anket, görüşme, gözlem gibi çalışmalarını bu sunumumuzla daha derinlemesine yapmalarına olanak sağlandı.